главная>>клуб>>площадка "Стратегия развития ..."

Площадка "Стратегия развития ..."

Вопрос от Jermaine добавлен 27-04 13:44
I went to http://xvideosbrasil.site/ xvideos After conducting a series of experiments, however, scientists from the University of Illinois noted that blanching the vegetables at a slightly lower temperature than the current industry standard could help preserve most of the enzyme myrosinase without compromising food safety and quality. Instead of 86C, scientists recommend heating the broccoli at 76C.
Ответ
*Имя:   E-mail: 
*Тема:
*Вопрос:
 
Предыдущий вопрос    Список вопросов    Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...

элитный клуб
  Имя:

  Пароль:





карта сайта | главная | о проекте |  новости | услуги | тренинги и семинары  | клуб | презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail: info@pplus.ru

www.pplus.ru