главная
>>
клуб
>>площадка "Стратегия развития ..."
Площадка "Стратегия развития ..."
Вопрос от Franklin добавлен
16-04 13:51
I'm a housewife http://xxxnx.fun/incestos/ tabooporn I was also out there teaching other bakers. It is what I am still doing now – passing on the knowledge I have accumulated over the years. What I have learnt is that the key to a good Danish pastry is, like most things, good-quality flour; but more particularly, in this case, good-quality butter. The Normandy butters of northern France have a slightly higher melting temperature, so they allow you to laminate (or layer) your dough and your butter together without the butter melting.
Ответ
*Имя:
E-mail:
*Тема:
*Вопрос:
Предыдущий вопрос
Список вопросов
Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...
элитный клуб
Имя:
Пароль:
карта сайта
|
главная
|
о проекте
|
новости
|
услуги
|
тренинги и семинары
|
клуб
|
презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail:
info@pplus.ru