главная>>клуб>>площадка "Стратегия развития ..."

Площадка "Стратегия развития ..."

Вопрос от Franklin добавлен 16-04 13:51
I'm a housewife http://xxxnx.fun/incestos/ tabooporn I was also out there teaching other bakers. It is what I am still doing now – passing on the knowledge I have accumulated over the years. What I have learnt is that the key to a good Danish pastry is, like most things, good-quality flour; but more particularly, in this case, good-quality butter. The Normandy butters of northern France have a slightly higher melting temperature, so they allow you to laminate (or layer) your dough and your butter together without the butter melting.
Ответ
*Имя:   E-mail: 
*Тема:
*Вопрос:
 
Предыдущий вопрос    Список вопросов    Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...

элитный клуб
  Имя:

  Пароль:





карта сайта | главная | о проекте |  новости | услуги | тренинги и семинары  | клуб | презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail: info@pplus.ru

www.pplus.ru