главная>>клуб>>площадка "Стратегия развития ..."

Площадка "Стратегия развития ..."

Вопрос от Horace добавлен 27-01 17:03
Would you like to leave a message? http://nhentai.in.net/caramelbbw-surly caramelbbw surly My batch, made that first autumn with what I later realised to be new-season flour, appeared to be much flatter than usual. The dough, once it began to ferment, had been sticky and almost oozing. Had I been aware this was a “young” flour, I would have had few options but to make a drier mix. However, even then the bread would likely be a little more dense. For three weeks the flour behaved like this, until it returned to normal.
Ответ
*Имя:   E-mail: 
*Тема:
*Вопрос:
 
Предыдущий вопрос    Список вопросов    Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...

элитный клуб
  Имя:

  Пароль:





карта сайта | главная | о проекте |  новости | услуги | тренинги и семинары  | клуб | презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail: info@pplus.ru

www.pplus.ru