главная
>>
клуб
>>площадка "Стратегия развития ..."
Площадка "Стратегия развития ..."
Вопрос от Horace добавлен
27-01 17:03
Would you like to leave a message? http://nhentai.in.net/caramelbbw-surly caramelbbw surly My batch, made that first autumn with what I later realised to be new-season flour, appeared to be much flatter than usual. The dough, once it began to ferment, had been sticky and almost oozing. Had I been aware this was a “young” flour, I would have had few options but to make a drier mix. However, even then the bread would likely be a little more dense. For three weeks the flour behaved like this, until it returned to normal.
Ответ
*Имя:
E-mail:
*Тема:
*Вопрос:
Предыдущий вопрос
Список вопросов
Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...
элитный клуб
Имя:
Пароль:
карта сайта
|
главная
|
о проекте
|
новости
|
услуги
|
тренинги и семинары
|
клуб
|
презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail:
info@pplus.ru