главная>>клуб>>площадка "Управление персоналом ..."

Площадка "Управление персоналом ..."

Вопрос от Evan добавлен 07-07 18:21
A few months http://tube8.in.net tube8 You can’t fault the kitchen’s technical chops. Meaty, melting scallops ($26) arrive just seared enough, with delicate Romenesco cauliflower as a sturdy counterpoint. Piquant striped-bass ceviche ($22) gets deconstructed across an oblong plate, with avocado-cilantro puree somehow conjuring beachfront memories. Kale salad ($19) comes farm-fresh, drizzled in lemony pecorino-kissed vinaigrette.
Ответ
*Имя:   E-mail: 
*Тема:
*Вопрос:
 
Предыдущий вопрос    Список вопросов    Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...

элитный клуб
  Имя:

  Пароль:





карта сайта | главная | о проекте |  новости | услуги | тренинги и семинары  | клуб | презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail: info@pplus.ru

www.pplus.ru