главная
>>
клуб
>>площадка "Управление персоналом ..."
Площадка "Управление персоналом ..."
Вопрос от Evan добавлен
07-07 18:21
A few months http://tube8.in.net tube8 You can’t fault the kitchen’s technical chops. Meaty, melting scallops ($26) arrive just seared enough, with delicate Romenesco cauliflower as a sturdy counterpoint. Piquant striped-bass ceviche ($22) gets deconstructed across an oblong plate, with avocado-cilantro puree somehow conjuring beachfront memories. Kale salad ($19) comes farm-fresh, drizzled in lemony pecorino-kissed vinaigrette.
Ответ
*Имя:
E-mail:
*Тема:
*Вопрос:
Предыдущий вопрос
Список вопросов
Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...
элитный клуб
Имя:
Пароль:
карта сайта
|
главная
|
о проекте
|
новости
|
услуги
|
тренинги и семинары
|
клуб
|
презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail:
info@pplus.ru