главная>>клуб>>площадка "Управление персоналом ..."

Площадка "Управление персоналом ..."

Вопрос от Stephen добавлен 10-01 22:40
A financial advisor http://xnxxxxn.in.net/ xxx video A: I call it progressive cuisine because the first thing Ilearned at El Bulli was that there is no such thing calledmolecular gastronomy. Ferran Adria explained that we cannot bemolecular scientists because we are chefs. We don't count whenwe put salt in food because we know from our hearts how muchsalt we need to put. What I'm doing is progressing the historyof Indian food.
Ответ
*Имя:   E-mail: 
*Тема:
*Вопрос:
 
Предыдущий вопрос    Список вопросов    Следующий вопрос
действующие площадки
Стратегия развития ...
Управление персоналои ...
Маркетинг, реклама, PR
Правовое сопровождение ...

элитный клуб
  Имя:

  Пароль:





карта сайта | главная | о проекте |  новости | услуги | тренинги и семинары  | клуб | презентация
©2000 В.Г. Паршков, журнал P&P
E-mail: info@pplus.ru

www.pplus.ru